Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Aveti incredere in rezervarile facute on line?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
SkinBlue
VIP

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Vin Iun 22, 2007 11:19 am    Titlul subiectului: Aveti incredere in rezervarile facute on line? Răspunde cu citat (quote)

Cred ca titlul topicului spune totul. Sunt curios in ce masura aceasta practica a fost adoptata si la noi.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
darkstar_tfd
VIP

Data înscrierii: 14/Iun/2007
Locație: http://www.vjonline.eu

MesajTrimis: Vin Iun 22, 2007 2:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu unul am incredere in rezervarile facute online , mai ales cand vine vorba de avion. Nicio firma cat de cat respectabila nu isi va face probleme din cauza ca nu-si respecta regimul de rezervari online , atat timp cat acesta este activ si legal.
ruthless
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Vin Iun 22, 2007 3:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pot spune ca am incredere din ce am auzit la amici , dar deocamdata personal nu am facut o rezervare online.
Sus
DaNN
VIP

MesajTrimis: Vin Iun 22, 2007 7:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu pot spune ca am incredere in rezervarile facute online atata timp cat nu am facut vreo rezervare...
Sus
derek
Turist expert

MesajTrimis: Sâm Iun 23, 2007 8:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

DaNN a scris:
Nu pot spune ca am incredere in rezervarile facute online atata timp cat nu am facut vreo rezervare...

Sunt in aceeasi situatie , nu am facut pana acum nicio rezervare online , si nu sunt chiar sigur ca pot avea incredere in sistemul asta
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Iuli_denisa
Turist expert

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 7:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu am facut rezervari on line, dar de pe net am luat numere de telefon si am contactat ulterior hotelul/ pensiunea respectiba. Deci presupun ca este semi- rezervare on line Laughing
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi In ce agentii de turism aveti incredere? 1
Nu sunt mesaje noi sper sa nu aveti aceeasi soarta 0
Nu sunt mesaje noi Ce parere aveti despre Steve Fossett ? 5