| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Vin Iun 22, 2007 11:19 am Titlul subiectului: Aveti incredere in rezervarile facute on line? |
|
|
|
Cred ca titlul topicului spune totul. Sunt curios in ce masura aceasta practica a fost adoptata si la noi. |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Vin Iun 22, 2007 2:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu unul am incredere in rezervarile facute online , mai ales cand vine vorba de avion. Nicio firma cat de cat respectabila nu isi va face probleme din cauza ca nu-si respecta regimul de rezervari online , atat timp cat acesta este activ si legal. _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
ruthless VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 230
|
Trimis: Vin Iun 22, 2007 3:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Pot spune ca am incredere din ce am auzit la amici , dar deocamdata personal nu am facut o rezervare online. |
|
|
| Sus |
|
 |
DaNN VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 282
|
Trimis: Vin Iun 22, 2007 7:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Nu pot spune ca am incredere in rezervarile facute online atata timp cat nu am facut vreo rezervare... |
|
|
| Sus |
|
 |
derek Turist expert
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 111
|
Trimis: Sâm Iun 23, 2007 8:31 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| DaNN a scris: | | Nu pot spune ca am incredere in rezervarile facute online atata timp cat nu am facut vreo rezervare... |
Sunt in aceeasi situatie , nu am facut pana acum nicio rezervare online , si nu sunt chiar sigur ca pot avea incredere in sistemul asta |
|
|
| Sus |
|
 |
Iuli_denisa Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 94
|
Trimis: Lun Iun 25, 2007 7:40 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Nu am facut rezervari on line, dar de pe net am luat numere de telefon si am contactat ulterior hotelul/ pensiunea respectiba. Deci presupun ca este semi- rezervare on line  |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|