| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
ruthless VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 230
|
Trimis: Lun Iun 25, 2007 6:08 pm Titlul subiectului: Austria , Parndorf |
|
|
|
Langa Viena , este Parndorf. Multa lume se duce acolo pentru cumparaturi. Existe persoane de pe aici care au fost acolo ?! |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
Alice VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 368 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iun 25, 2007 6:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Sper sa ajung cat mai repede acolo. Am inteles ca , cosmeticele sunt foarte ieftine acolo. De asemenea modelele noi si calitatea produselor este clar peste Romania. |
|
|
| Sus |
|
 |
ruthless VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 230
|
Trimis: Sâm Iun 30, 2007 6:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Da , am inteles ca toata lumea care se duce in Viena se duce si la Parndorf la shopping. Sper sa ajung si eu pe acolo... |
|
|
| Sus |
|
 |
alinalin0 Turist
Data înscrierii: 02/Iul/2007 Mesaje: 9
|
Trimis: Mar Iul 03, 2007 12:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
E super tare Parndorf, gasesti tricouri, maiouri, camasi cu maneca scurta, pantaloni 3/4 pa preturi pana in 40e. E la vreo 50 de km de Viena, oblu inainte pe autostrada care leaga Budapesta de Viena. _________________ Retete Culinar Retete Culinare Reviste Reviste si ziare ZiarePlante Medicinale |
|
|
| Sus |
|
 |
Cosmin VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 218 Locație: far away :)
|
Trimis: Dum Iul 15, 2007 1:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Si eu am cumparat un ceas Swatch , pe care am dat 115 E. ( iar la noi costa 180 E ) |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Dum Iul 15, 2007 1:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Observ ca e destula lume pe forum care face cumparaturile in strainatate. Din cand in cand mai cumpar si eu , de cele mai multe ori prin intermediul prietenilor . De Parndorf recunosc , ca nu am auzit pana acum. Insa preturile deschise de voi par rezonabile.
Ajung oare la concluzia ca Europa e mai ieftina ca uzuale decat Romania ?  _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
derek Turist expert
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 111
|
Trimis: Mie Iul 18, 2007 4:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| darkstar_tfd a scris: | ...
Ajung oare la concluzia ca Europa e mai ieftina ca uzuale decat Romania ?  |
Cam da. Din cauza ca desi acum nu mai sunt taxele alea vamale la fel de mari , exista alte taxe, drumul de acolo pana aici e foarte costisitor... |
|
|
| Sus |
|
 |
alissa
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 1 Locație: CLUJ
|
Trimis: Vin Dec 07, 2007 8:26 am Titlul subiectului: Parndorf again! |
|
|
|
Stie cineva daca au program si duminica? Intre ce ore?
Multam! |
|
|
| Sus |
|
 |
traffictours
Data înscrierii: 04/Ian/2008 Mesaje: 2 Locație: Constanta
|
Trimis: Vin Ian 04, 2008 10:50 pm Titlul subiectului: parndorf |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
thassos Turist
Data înscrierii: 21/Sep/2007 Mesaje: 13 Locație: In buricu' tzarii
|
Trimis: Sâm Ian 12, 2008 9:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Atentie! Nu va lasati amagiti de povestile de genul "e foarte ieftin". Nu e chiar asa. Sunt perioade bine determinate in an (dupa Anul nou, dupa Paste) cand se fac intr-adevar reduceri pentru care merita deplasarea. In rest, preturi normale, poate putin mai mici decat in Viena sau alte locuri. Si nici macar in perioadele de reduceri nu e mare sfaraiala, sunt foarte multe produse reduse la pret dar la care exista doar 1 singur exemplar, o singura marime. Nu ti se potriveste, asta e, te cam oftici, dar n-ai ce face.
Eu spre exemplu, am oprit in Parndorf in drum spre casa, saptamana trecuta, si nu am reusit sa cumpar decat o pereche de adidas pentru copil, in rest, nu am gasit nimic de interes pentru mine sau ai mei. |
|
|
| Sus |
|
 |
maria_pop
Data înscrierii: 14/Iul/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Iul 14, 2008 4:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
stie careva cand sunt reducerile de vara la parndorf...eu ajung acolo la sf lui iulie....??? |
|
|
| Sus |
|
 |
tripfreak
Data înscrierii: 11/Sep/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Joi Sep 11, 2008 8:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
... imi spune-ti si mie un hotel mai bun dpdv calitate/pret in Viena. Am cautat pe situ asta http://www.hotelinfo.com.ro si am dat de foarte multe si nush pe care sa-l aleg. Plus vad ca aici iti afiseaza preturile de cazare de pe mai multe sit-uri. Am citit si recenziile de la unele hoteluri da nush ce sa cred. Any ideas?! |
|
|
| Sus |
|
 |
MariOvidiuDanny Turist expert
Data înscrierii: 06/Ian/2009 Mesaje: 75
|
Trimis: Mar Ian 06, 2009 4:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
Raluca Turist
Data înscrierii: 14/Feb/2011 Mesaje: 13
|
Trimis: Lun Feb 14, 2011 7:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| tripfreak a scris: | | ... imi spune-ti si mie un hotel mai bun dpdv calitate/pret in Viena. Am cautat pe situ asta http://www.hotelinfo.com.rosi am dat de foarte multe si nush pe care sa-l aleg. Plus vad ca aici iti afiseaza preturile de cazare de pe mai multe sit-uri. Am citit si recenziile de la unele hoteluri da nush ce sa cred. Any ideas?! |
Iti recomand hotelurile Ibis, au tarife foarte bune si conditii de cazare ok _________________ Hoteluri Bucuresti |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|