Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Austria , Parndorf

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Turism de shopping
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
ruthless
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 6:08 pm    Titlul subiectului: Austria , Parndorf Răspunde cu citat (quote)

Langa Viena , este Parndorf. Multa lume se duce acolo pentru cumparaturi. Existe persoane de pe aici care au fost acolo ?!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Alice
VIP

Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 6:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sper sa ajung cat mai repede acolo. Am inteles ca , cosmeticele sunt foarte ieftine acolo. De asemenea modelele noi si calitatea produselor este clar peste Romania.
Sus
ruthless
VIP

MesajTrimis: Sâm Iun 30, 2007 6:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da , am inteles ca toata lumea care se duce in Viena se duce si la Parndorf la shopping. Sper sa ajung si eu pe acolo...
Sus
alinalin0
Turist

Data înscrierii: 02/Iul/2007

MesajTrimis: Mar Iul 03, 2007 12:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E super tare Parndorf, gasesti tricouri, maiouri, camasi cu maneca scurta, pantaloni 3/4 pa preturi pana in 40e. E la vreo 50 de km de Viena, oblu inainte pe autostrada care leaga Budapesta de Viena.
Cosmin
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007
Locație: far away :)

MesajTrimis: Dum Iul 15, 2007 1:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si eu am cumparat un ceas Swatch , pe care am dat 115 E. ( iar la noi costa 180 E )
Sus
darkstar_tfd
VIP

Data înscrierii: 14/Iun/2007
Locație: http://www.vjonline.eu

MesajTrimis: Dum Iul 15, 2007 1:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Observ ca e destula lume pe forum care face cumparaturile in strainatate. Din cand in cand mai cumpar si eu , de cele mai multe ori prin intermediul prietenilor . De Parndorf recunosc , ca nu am auzit pana acum. Insa preturile deschise de voi par rezonabile.

Ajung oare la concluzia ca Europa e mai ieftina ca uzuale decat Romania ? Surprised
derek
Turist expert

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2007 4:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

darkstar_tfd a scris:
...

Ajung oare la concluzia ca Europa e mai ieftina ca uzuale decat Romania ? Surprised

Cam da. Din cauza ca desi acum nu mai sunt taxele alea vamale la fel de mari , exista alte taxe, drumul de acolo pana aici e foarte costisitor...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
alissa

Data înscrierii: 07/Dec/2007
Locație: CLUJ

MesajTrimis: Vin Dec 07, 2007 8:26 am    Titlul subiectului: Parndorf again! Răspunde cu citat (quote)

Stie cineva daca au program si duminica? Intre ce ore?

Multam!
Sus
traffictours

Data înscrierii: 04/Ian/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Vin Ian 04, 2008 10:50 pm    Titlul subiectului: parndorf Răspunde cu citat (quote)

Duminica este inchis!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
thassos
Turist

Data înscrierii: 21/Sep/2007
Locație: In buricu' tzarii

MesajTrimis: Sâm Ian 12, 2008 9:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Atentie! Nu va lasati amagiti de povestile de genul "e foarte ieftin". Nu e chiar asa. Sunt perioade bine determinate in an (dupa Anul nou, dupa Paste) cand se fac intr-adevar reduceri pentru care merita deplasarea. In rest, preturi normale, poate putin mai mici decat in Viena sau alte locuri. Si nici macar in perioadele de reduceri nu e mare sfaraiala, sunt foarte multe produse reduse la pret dar la care exista doar 1 singur exemplar, o singura marime. Nu ti se potriveste, asta e, te cam oftici, dar n-ai ce face.
Eu spre exemplu, am oprit in Parndorf in drum spre casa, saptamana trecuta, si nu am reusit sa cumpar decat o pereche de adidas pentru copil, in rest, nu am gasit nimic de interes pentru mine sau ai mei.
Sus
maria_pop

Data înscrierii: 14/Iul/2008

MesajTrimis: Lun Iul 14, 2008 4:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stie careva cand sunt reducerile de vara la parndorf...eu ajung acolo la sf lui iulie....???
Sus
tripfreak

Data înscrierii: 11/Sep/2008

MesajTrimis: Joi Sep 11, 2008 8:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

... imi spune-ti si mie un hotel mai bun dpdv calitate/pret in Viena. Am cautat pe situ asta http://www.hotelinfo.com.ro si am dat de foarte multe si nush pe care sa-l aleg. Plus vad ca aici iti afiseaza preturile de cazare de pe mai multe sit-uri. Am citit si recenziile de la unele hoteluri da nush ce sa cred. Any ideas?!
Sus
MariOvidiuDanny
Turist expert

Data înscrierii: 06/Ian/2009

MesajTrimis: Mar Ian 06, 2009 4:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Coordonate gps ... ma ajuta careva cu aceste date? plsss
Sus
Raluca
Turist

Data înscrierii: 14/Feb/2011

MesajTrimis: Lun Feb 14, 2011 7:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tripfreak a scris:
... imi spune-ti si mie un hotel mai bun dpdv calitate/pret in Viena. Am cautat pe situ asta http://www.hotelinfo.com.rosi am dat de foarte multe si nush pe care sa-l aleg. Plus vad ca aici iti afiseaza preturile de cazare de pe mai multe sit-uri. Am citit si recenziile de la unele hoteluri da nush ce sa cred. Any ideas?!

Iti recomand hotelurile Ibis, au tarife foarte bune si conditii de cazare ok
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Turism de shopping Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Cazare in Parndorf 7
Nu sunt mesaje noi Galtur - Austria 4
Nu sunt mesaje noi Revelion Austria 0