Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Ati investi in turism?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Turism de afaceri
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
matei_iurea
Turist

Data înscrierii: 04/Apr/2009

MesajTrimis: Mie Apr 15, 2009 1:06 pm    Titlul subiectului: Ati investi in turism? Răspunde cu citat (quote)

Intrebarea mea sper sa fie perfect pertinenta si incadrata in topicul unde trebuie. Acum, serios vorbind, ati investi in turism?
Eu am un teren de 3400 de metri patrati intr-o zona superba, dar in curs de dezvoltare. Momentan, nu stiu ce sa fac, sa il vand sau sa il pastrez sa investesc intr-o pensiune sau ceva.
Anyway, voi ce ati face? Mai renteaza sa mai deschizi afaceri pentru care sa muncesti, cand trebuie sa platesti atata la stat? Mai ales ca a fost introdus si mult blamatul impozit forfetar care reglementeaza birurile minime pe care trebuie sa le plateasca orice SRL.
saruman_vrajitorul
Turist

MesajTrimis: Vin Apr 17, 2009 9:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu as investi cu siguranta! Sunt atatea facilitati si fonduri acordate, incat poti sa obtii foarte mult ajutor din partea UE! Bine, trebuie sa fii cinstit si sa cheltuiesti banii cum trebuie si in special, sa muncesti mult.
Daca ai un teren intr-o zona in curs de dezvoltare, eu zic sa te apuci de strans bani, ca nu se stie peste vreo 2-3 ani ce apare pe acolo si ii creste valoarea. IAr daca vei avea si o mica afacere pe el, valoarea totala se va dubla, daca nu chiar tripla.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
deuxiemmereg
Turist

Data înscrierii: 06/Apr/2009

MesajTrimis: Lun Apr 27, 2009 8:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu unul, ma voi intoarce in curand in tara si voi investi intr-o mica pensiune undeva pe E85, intre Buzau si Focsani. Chiar daca sunt multe popasuri, am niste idei in minte, care sper sa mearga.
Asa, ca daca ai un teren si ce sa investesti, baga-te.
In cel mai rau caz, te alegi cu o casa. In cel mai bun caz, te imbogatesti!
Ce alegi?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
hot_diana_frumoasa
Turist

MesajTrimis: Lun Apr 27, 2009 1:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu una, daca as avea posibiliatea, mi-as construi o vila pe litoral, vila pe care sa o inchiriez pe timp de vara.
Dar stii cum e, bani sa fie.
cambes1
Turist

Data înscrierii: 06/Iun/2009
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Iun 10, 2009 8:31 am    Titlul subiectului: Statiunile balneo??? Răspunde cu citat (quote)

Am copilarit foarte aproape de Balta Alba. Pe vremea aia, adica pe la mijlocul anilor 80, era statiune balneara de senzatie. Veneau si straini, era vestita zona si organizarea era super ok. Acum e paragina acolo....De aia dau acum sute de euro si vad strainatatea:(

http://cambesteanu.blogspot.com/2009/05/gripa-porcina-ajuns-in-grecia-si.html
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Turism de afaceri Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Turism in Amsterdam 9
Nu sunt mesaje noi Turism....matrimonial sau turism pentru cei singuri 6
Nu sunt mesaje noi turism rural 0