|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
cambes1 Turist
Data înscrierii: 06/Iun/2009 Mesaje: 11 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iul 28, 2009 1:56 pm Titlul subiectului: Asprovalta! |
|
|
|
Statiunea - o Vama Veche cu 3 super-marketuri. Berea - 0,90 euro Amstel. Alte beri - 0,70 euro. Mancarea - 5 euro salata, 4 euro pestele, 6 euro musacaua, 8 euro fructele de mare, 2 euro - carnea la cutie adusa din Romania, 0,90 euro - vinul Retzina, vinul zonei, aproape 2 euro - Kentul luat de acasa. Localnicii nu bunghesc engleza, o fericire. E plin de sarbi, polonezi si unguri, toti pe low budget. La 10 minute de Nea Vrasna e Asprovalta, plina de magazine si carciumi, raiul pe pamant si pentru barbati si pentru femei. De pe plaja poti cumpara porumb copt, vandut, evident de romani. Pe sezlong la plaja stai daca comanzi ceva - asa ca am cumparat umbrela si rogojini cu banii pe care i-as fi lasat o zi garconului cu sezlonguri. Sorry, it's the crisis.
Vezi poze pe http://cambesteanu.blogspot.com/2009/07/plecarea-in-concediu-in-asprovalta.html |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
ti_adm Site Admin
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 100
|
Trimis: Sâm Aug 01, 2009 6:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Si unde mai clar e Asprovalta asta? Cam la ce distanta si in ce directie fata de Salonic? |
|
|
| Sus |
|
 |
cambes1 Turist
|
Trimis: Joi Aug 06, 2009 3:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| ti_adm a scris: | Si unde mai clar e Asprovalta asta? Cam la ce distanta si in ce directie fata de Salonic? |
Asprovalta si satelitul ei Nea Vrasna e la o ora si jumatate de mers de Salonic, cu masina. Pana acolo am facut 11 ore cu autocarul. De acolo, pana la Meteora am facut aproape 5 ore tot cu autocarul si pana la portul Ouranopolis, de unde am luat vaporul spre Athos, am facut doar o ora jumate. La meteora merita toti banii, e splendid.
http://cambesteanu.blogspot.com/2009/08/meteora.html |
|
|
| Sus |
|
 |
ti_adm Site Admin
|
Trimis: Joi Aug 06, 2009 8:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
cambes1 Turist
|
Trimis: Lun Aug 24, 2009 9:28 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| ti_adm a scris: | | in Kassandra? |
Imi cer scuze pentru intarziere. E foarte aproape de bratul Athos, deci e cat de cat aproape si de Sithonia. Kassandra e mai departe. Dar din cate am auzit, cele doua brate, Sithonia si Kassandra, sunt populate din plin de romani. Cine are alergie poate merge in alta parte. Oricum, Europa Travel a fost o dezamagire, in sensul ca au ghid slab in zona. Cum, eu nu sunt foarte pretentios, a fost ok in rest.
Uite aici poze si restul
http://cambesteanu.blogspot.com/2009/08/secretul-mancarii-grecesti.html |
|
|
| Sus |
|
 |
ti_adm Site Admin
|
Trimis: Mar Aug 25, 2009 1:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Acum m-am prins unde este, merci  |
|
|
| Sus |
|
 |
cambes1 Turist
|
Trimis: Mar Aug 25, 2009 9:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| ti_adm a scris: | Acum m-am prins unde este, merci  |
Si eu mersi  |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|