Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

ASISTENTA TURISTICA

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
geo70

Data înscrierii: 21/Iul/2008
Locație: Rm.Valcea

MesajTrimis: Lun Iul 21, 2008 5:12 pm    Titlul subiectului: ASISTENTA TURISTICA Răspunde cu citat (quote)

M-am logat acum si am citit marea majoritate a mesajelor dvs in legatura cu lipsa de informatii,neincrederea care o afisati fata de anumite agentii din tara ,oferte etc.Nu vreau sa par o musca fara cap dar daca tot m-am logat mi-am propus sa va sprijin in marea majoritate a problemelor pe care le intimpinati si chiar va rog sa ma abordati in orice problema la nr de tel. 0350.405.915 sau mail- office.romania@yahoo.com.Ma numesc George sunt din Valcea pentru unii sunt f cunoscut din Grecia sau din anumite circuite prin Europa (SPER SA NU FIU CONFUNDAT CU ALTI GHIZI).Practic functia mea este de director de agentie de turism,insa din neplacerea de a sta la birou am hotarit sa ofer asistenta turistica companiilor din europa sau sa practic meseria de ghid turistic.Spre surpriderea multor turisti intradevar ghizii experimentati nu se mai gasesc prin Romania.
ACEST ANUNT SE ADRESEAZA TURISTILOR CARE VOR SA AFLE DE MAREA MAJORITATE A AGENTIILOR DE TURISM, DE LOCATII ,RUTE SAU STATIUNI DIN EUROPA.NU VA COSTA NIMIK DACA PUNETI O INTREBARE ORICARE AR FI EA SI VA VOI RASPUNDE CIT SE POATE DE URGENT. CU MULTA STIMA, GEORGE! SA AVETI UN CONCEDIU PLACUT!
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi cazaretur.ro un nou portal de peomovare turistica 1
Nu sunt mesaje noi Semenic - mai e statiune turistica? 1
Nu sunt mesaje noi pareri pro/contra despre destinatia turistica Brasov 0