|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
geo70
Data înscrierii: 21/Iul/2008 Mesaje: 3 Locație: Rm.Valcea
|
Trimis: Lun Iul 21, 2008 5:12 pm Titlul subiectului: ASISTENTA TURISTICA |
|
|
|
M-am logat acum si am citit marea majoritate a mesajelor dvs in legatura cu lipsa de informatii,neincrederea care o afisati fata de anumite agentii din tara ,oferte etc.Nu vreau sa par o musca fara cap dar daca tot m-am logat mi-am propus sa va sprijin in marea majoritate a problemelor pe care le intimpinati si chiar va rog sa ma abordati in orice problema la nr de tel. 0350.405.915 sau mail- office.romania@yahoo.com.Ma numesc George sunt din Valcea pentru unii sunt f cunoscut din Grecia sau din anumite circuite prin Europa (SPER SA NU FIU CONFUNDAT CU ALTI GHIZI).Practic functia mea este de director de agentie de turism,insa din neplacerea de a sta la birou am hotarit sa ofer asistenta turistica companiilor din europa sau sa practic meseria de ghid turistic.Spre surpriderea multor turisti intradevar ghizii experimentati nu se mai gasesc prin Romania.
ACEST ANUNT SE ADRESEAZA TURISTILOR CARE VOR SA AFLE DE MAREA MAJORITATE A AGENTIILOR DE TURISM, DE LOCATII ,RUTE SAU STATIUNI DIN EUROPA.NU VA COSTA NIMIK DACA PUNETI O INTREBARE ORICARE AR FI EA SI VA VOI RASPUNDE CIT SE POATE DE URGENT. CU MULTA STIMA, GEORGE! SA AVETI UN CONCEDIU PLACUT! _________________ Oferte Turistice intern-extern |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|