| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
utopium Turist
Data înscrierii: 18/Dec/2008 Mesaje: 30 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Vin Dec 19, 2008 12:06 am Titlul subiectului: Ar fi frumos sa fie si Italia la tari |
|
|
|
Dupa parerea mea (ca si fan al TravelChannel si vizitator a catorva tari din Europa, putine inca) Italia ar merita adaugata ca si categorie la turismul extern. Eu nu am gasit cum se adauga o noua tara _________________ Blog foto turistice |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
ti_adm Site Admin
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 100
|
Trimis: Vin Dec 19, 2008 2:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Bine ai venit pe forum utopium!
Incepand de azi s-a rezolvat si cu Italia....in sensul ca am creat forum dedicat acestei tari si am mutat topicurile despre Italia din alte forumuri in acesta. |
|
|
| Sus |
|
 |
utopium Turist
Data înscrierii: 18/Dec/2008 Mesaje: 30 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Vin Dec 19, 2008 11:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Super ... e bine de stiut ca cineva e pe receptie Italia e chiar o tara care merita un capitol special. Daca ma intrebi pe mine, si Franta ar merita un capitol special (desi nu am fost acolo inca). _________________ Blog foto turistice |
|
|
| Sus |
|
 |
ti_adm Site Admin
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 100
|
Trimis: Sâm Dec 20, 2008 9:48 am Titlul subiectului: |
|
|
|
M-am uitat si am constatat ca nu este decat un singur topic, si acela destul de vechi, despre Franta. In momentul in care se strang macar 3-4 promit ca fac forum special si pt. Franta
BTW...foarte frumoase pozele tale. M-am uitat si pe blogul de foto turistice si-l recomand tuturor: http://blog.imageant.com/ |
|
|
| Sus |
|
 |
pantoficustil Turist expert
Data înscrierii: 12/Oct/2011 Mesaje: 73
|
Trimis: Sâm Noi 05, 2011 4:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
|