Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Ar fi frumos sa fie si Italia la tari

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Cereri de oferta turism extern
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
utopium
Turist

Data înscrierii: 18/Dec/2008
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Vin Dec 19, 2008 12:06 am    Titlul subiectului: Ar fi frumos sa fie si Italia la tari Răspunde cu citat (quote)

Dupa parerea mea (ca si fan al TravelChannel si vizitator a catorva tari din Europa, putine inca) Italia ar merita adaugata ca si categorie la turismul extern. Eu nu am gasit cum se adauga o noua tara
ti_adm
Site Admin

Data înscrierii: 18/Mai/2007

MesajTrimis: Vin Dec 19, 2008 2:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bine ai venit pe forum utopium!

Incepand de azi s-a rezolvat si cu Italia....in sensul ca am creat forum dedicat acestei tari si am mutat topicurile despre Italia din alte forumuri in acesta.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
utopium
Turist

Data înscrierii: 18/Dec/2008
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Vin Dec 19, 2008 11:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Super ... e bine de stiut ca cineva e pe receptie Smile Italia e chiar o tara care merita un capitol special. Daca ma intrebi pe mine, si Franta ar merita un capitol special (desi nu am fost acolo inca).
ti_adm
Site Admin

Data înscrierii: 18/Mai/2007

MesajTrimis: Sâm Dec 20, 2008 9:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

M-am uitat si am constatat ca nu este decat un singur topic, si acela destul de vechi, despre Franta. In momentul in care se strang macar 3-4 promit ca fac forum special si pt. Franta Smile

BTW...foarte frumoase pozele tale. M-am uitat si pe blogul de foto turistice si-l recomand tuturor: http://blog.imageant.com/
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
pantoficustil
Turist expert

Data înscrierii: 12/Oct/2011

MesajTrimis: Sâm Noi 05, 2011 4:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ar fi ceva,.....suna bine...
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Cereri de oferta turism extern Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Tari exotice 5
Nu sunt mesaje noi Cel mai frumos muzeu din Europa 0
Nu sunt mesaje noi Italia 12