| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Doriti sa vizitati Valea Cernei? |
| Da doresc sa vizitez sigur Valea Cernei |
|
66% |
[ 2 ] |
| Nu-mi place zona. |
|
0% |
[ 0 ] |
| Am putine informatii |
|
33% |
[ 1 ] |
|
| Voturi totale : 3 |
|
| Autor |
Mesaj |
bergwege
Data înscrierii: 06/Sep/2009 Mesaje: 4
|
Trimis: Sâm Sep 26, 2009 4:21 pm Titlul subiectului: Apele sacre ale lui Hercules |
|
|
|
In aceasta perioada panorama se schimba. De fapt cu fiecare anotimp vegetatia are un alt colorit care da o imagine deosebita. Statiunea Baile Herculane este mai linistita,cazare gasind foarte usor ,la fel si preturile sint scazute. Acum 30 de ani statiunea era plina cu turisti din Germania si Finlanda. Intre timp numarul lor a inceput sa scada gasind probabil alte locatii.
In viitor vor revenii pentru ca sanatatea este intotdeauna pe primul plan si
izvoarele termale din aceasta zona nu se gasesc peste tot, mai ales ca multe dintre ele sint intr-un cadru natural de exceptie. |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
palfi.andrei Turist
Data înscrierii: 21/Aug/2009 Mesaje: 21 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Sep 29, 2009 5:11 pm Titlul subiectului: baile herculane |
|
|
|
ultima oara cand am fost la baile herculane tin minte ca eram un pusti de 10 ani probabil..insa imi amintesc ca si ieri apa deosebita in mare parte datorita mirosului, si ciocolata de casa care se vindea langa bazine
nu imi amintesc mai multe insa este cert ca am niste amintiri ft frumoase de la baile herculane ,un loc unde abia astept sa mai merg cat de curand..  _________________ viata merita traita in toata lumea ...PLIMBATI-VA!!! |
|
|
| Sus |
|
 |
lanasta Turist
Data înscrierii: 19/Oct/2009 Mesaje: 9 Locație: timisoara
|
Trimis: Lun Oct 19, 2009 8:05 am Titlul subiectului: |
|
|
|