Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Apele sacre ale lui Hercules

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  

Doriti sa vizitati Valea Cernei?
Da doresc sa vizitez sigur Valea Cernei
66%
 66%  [ 2 ]
Nu-mi place zona.
0%
 0%  [ 0 ]
Am putine informatii
33%
 33%  [ 1 ]
Voturi totale : 3

Autor Mesaj
bergwege

Data înscrierii: 06/Sep/2009

MesajTrimis: Sâm Sep 26, 2009 4:21 pm    Titlul subiectului: Apele sacre ale lui Hercules Răspunde cu citat (quote)

In aceasta perioada panorama se schimba. De fapt cu fiecare anotimp vegetatia are un alt colorit care da o imagine deosebita. Statiunea Baile Herculane este mai linistita,cazare gasind foarte usor ,la fel si preturile sint scazute. Acum 30 de ani statiunea era plina cu turisti din Germania si Finlanda. Intre timp numarul lor a inceput sa scada gasind probabil alte locatii.
In viitor vor revenii pentru ca sanatatea este intotdeauna pe primul plan si
izvoarele termale din aceasta zona nu se gasesc peste tot, mai ales ca multe dintre ele sint intr-un cadru natural de exceptie.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
palfi.andrei
Turist

Data înscrierii: 21/Aug/2009
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mar Sep 29, 2009 5:11 pm    Titlul subiectului: baile herculane Răspunde cu citat (quote)

ultima oara cand am fost la baile herculane tin minte ca eram un pusti de 10 ani probabil..insa imi amintesc ca si ieri apa deosebita in mare parte datorita mirosului, si ciocolata de casa care se vindea langa bazine
nu imi amintesc mai multe insa este cert ca am niste amintiri ft frumoase de la baile herculane ,un loc unde abia astept sa mai merg cat de curand..Very Happy Exclamation
lanasta
Turist

Data înscrierii: 19/Oct/2009
Locație: timisoara

MesajTrimis: Lun Oct 19, 2009 8:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la herculane totul e pe moarte, se distruge... am pus poze aici:
www.lanasta.blogspot.com
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum