|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Sissy2005
Data înscrierii: 20/Ian/2012 Mesaje: 1
|
Trimis: Vin Ian 20, 2012 9:17 am Titlul subiectului: am fost cu ei |
|
|
|
Salutare. Am fost cu agentia Pasiune Forever, acum, la trecerea dintre ani. Pot sa va spun ca nu auzisem despre ei niciodata nimic. Am dat o cautare pe google, sa caut ceva pentru Revelion - m-am trezit tarziu. Dar.... surpriza...placuta.
Dupa ce m-am uitat pe site-ul lor, am zis " hai sa ma duc pana acolo! " Si , m-am dus. Un program dragut, aproape de casa ( la bulgari ), am nimerit la fix, pentru ca nu mai aveau decat 4 locuri.
Doamnele foarte de treaba ( am inteles ca este vorba despre o mica afacere in familie ).
As avea multe sa va spun; dar ma rezum doar la ce-i mai important : FOARTE BINE, nu de fite, simplu, dar, super organizare , super program, super grija fata de turist. Intr-un cuvant FOARTE BINE.
Am plecat cu suspiciune, chiar cu teama ca va fi un fiasco, dar am fost printre norocosi si va spun ca mi-am promis ca ma mai duc. Anul asta ( au dat cadou cateo revista in autocar pentru anul 2012 ) au ceva oferte interesante, si pot sa va spun ca programele suna altfel decat ce-i pe piata. Iar ghida e toba de informatii.
Asa ca , eu zic sa nu ezitati, nu tot ce-i mic , e si tepar. Daca mai vreti detalii, va dau cu placere.
Salutare si calatorii multe ! _________________ Sissy |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
sorin30 Turist
Data înscrierii: 15/Noi/2011 Mesaje: 36
|
Trimis: Vin Ian 20, 2012 11:24 am Titlul subiectului: |
|
|
|
interesant, am auzit pareri diferite pana acum despre agentia asta... daca nu am insel, cred ca erau chiar si pe forum, aici _________________ http://www.asigura.ro/ |
|
|
| Sus |
|
 |
dragos_padineanu
Data înscrierii: 06/Feb/2012 Mesaje: 2 Locație: bucueresti
|
Trimis: Lun Feb 06, 2012 4:59 pm Titlul subiectului: Pasiune Forever |
|
|
|
Sincer tot ce pot sa va zic e ca am iubit excuria in Bavaria !
am fost plecat cu multe agentii pana sa ajung aici si de atunci nu am mai apelat la alta agentie de turism!
e o afacere de familie in care totul se face cu pasiune si bun simt si sunt fff seriosi . _________________ padineau |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|