| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 8:46 pm Titlul subiectului: Alternative pentru Valea Prahovei |
|
|
|
Nu stiu voi cum ganditi, dar eu,stand in Bucuresti, sunt satul sa tot aud vorbindu se despre statiunile de pe Valea Prahovei, de parca pentru bucuresteni nu exista alte zone pentru a merge la munte. |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
george Turist expert
Data înscrierii: 28/Mai/2007 Mesaje: 50
|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 11:11 pm Titlul subiectului: Alternative pentru Valea Prahovei |
|
|
|
Cre ca poti sa incerci Baile Herculane. E o statiune veche intr-o zona minunata.
Singurul mic dezavantaj este ca nu e chiar asa aproape de Bucuresti precum Sinaia sau Predeal. |
|
|
| Sus |
|
 |
Iuli_denisa Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 94
|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 11:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Baile Herculane? Mie mi se pare ca a cazut in paragina dpdv turistic. In afara de Hotelul Ferdinand( cred ca asa i zice ) nu am mai vazut cine stie ce pe hoteluri pe acolo.Pacat de peisaje, ptr. ca ai ce vedea,dar fara infrastructura ........  |
|
|
| Sus |
|
 |
Iuli_denisa Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 94
|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 11:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Dar ca sa ti ofer totusi o alternativa: incearca sa mergi in Parang, la Straja,chiar am fost surprinsa placut de peisajele de acolo si de calitatea serviciilor, ca sa nu mai vorbesc de pretul mult mai mic  |
|
|
| Sus |
|
 |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 3:07 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Bun, Baile Herculane,am inteles. Acum nu trebuie sa ne invartim numai in jurul statiunii asteia, astept si alte propuneri  |
|
|
| Sus |
|
 |
Casa cu Meri Turist
Data înscrierii: 09/Iun/2007 Mesaje: 7 Locație: Poiana Marului, Caras-Severin
|
Trimis: Sâm Iun 09, 2007 9:05 am Titlul subiectului: |
|
|
|
O alternativa la Baine Herculane ar fi Poiana Marului, tot in Caras-Severin. Este o statiune foarte frumoasa, un peisaj deosebit, exista si un lac de acumulare la doar 2 km de statiune. Posibilitatile de agrement sunt multe si preturile sunt accesibile. Eu sunt proprietarul pensiunii Casa cu Meri si va astept cu drag sa ne vizitati. Mai multe detalii despre oferta noastra http://www.tripinfo.ro/pensiunea-casa-cu-meri-poiana-marului-jud-caras-severin-t47.html
Pentru poze accesati linkul din semnatura sau pot trimite pe mail pt. cei interesati. _________________ www.casacumeri.ro |
|
|
| Sus |
|
 |
vladp Turist
Data înscrierii: 28/Mai/2007 Mesaje: 20
|
Trimis: Mar Iun 19, 2007 7:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
O alternativa pt. cei din Bucuresti este zona Rucar-Bran. pe langa deja aproape clasicele pensiuni din zona Bran, exista si zona dinspre Rucar, ca de ex. zona Dambovicioara, Cheile Dambovicioarei, rezervatia Piatra Craiului. Au aparut acolo destul de multe pensiuni iar zona este extrem de frumaosa in chei (mie personal imi place mai mult decat zona Bran deoarece pare mult mai "la munte")
E si un post legat de o pensiune din zona asta aici: http://www.tripinfo.ro/dambovicioara-pensiunea-casa-europan-t85.html |
|
|
| Sus |
|
 |
cristianbluestar Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 76
|
Trimis: Joi Iun 21, 2007 9:12 am Titlul subiectului: |
|
|
|
De acord, zona Rucar Bran e superba, am fost week end ul trecut pe acolo si..........MAI VREAU .
Sunt atatea alte locuri frumoase in tara asta...nu inteleg ce i cu agitatia asta cu Valea Prahovei |
|
|
| Sus |
|
 |
palapetre Turist
Data înscrierii: 08/Mai/2009 Mesaje: 8
|
Trimis: Vin Mai 08, 2009 3:26 pm Titlul subiectului: Re: Alternative pentru Valea Prahovei |
|
|
|
la cati munti avem in tara cu siguranta....cauta si vei gasi.. ) |
|
|
| Sus |
|
 |
MariOvidiuDanny Turist expert
Data înscrierii: 06/Ian/2009 Mesaje: 75
|
Trimis: Lun Mai 18, 2009 5:12 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
flaffy
Data înscrierii: 24/Mai/2008 Mesaje: 4
|
Trimis: Lun Iun 01, 2009 5:58 pm Titlul subiectului: Re: Alternative pentru Valea Prahovei |
|
|
|
| SkinBlue a scris: | | Nu stiu voi cum ganditi, dar eu,stand in Bucuresti, sunt satul sa tot aud vorbindu se despre statiunile de pe Valea Prahovei, de parca pentru bucuresteni nu exista alte zone pentru a merge la munte. |
daca te intereseaza ceva oferte de cazare la munte, am gasit un site in care gasesti o multime de astfel de oferte, intra aici: [url="http://www.turismdevis.ro"]cazare munte[/url]  |
|
|
| Sus |
|
 |
Pisoiu Fericit
Data înscrierii: 29/Mai/2009 Mesaje: 4
|
Trimis: Mie Iun 03, 2009 10:00 pm Titlul subiectului: Re: Alternative pentru Valea Prahovei |
|
|
|
| flaffy a scris: | | SkinBlue a scris: | | Nu stiu voi cum ganditi, dar eu,stand in Bucuresti, sunt satul sa tot aud vorbindu se despre statiunile de pe Valea Prahovei, de parca pentru bucuresteni nu exista alte zone pentru a merge la munte. |
daca te intereseaza ceva oferte de cazare la munte, am gasit un site in care gasesti o multime de astfel de oferte, intra aici: [url="http://www.turismdevis.ro"]cazare munte[/url]  |
Mai posteaza si tu ceva ca astia nu lasa linkuri daca nu ai 5 posturi  |
|
|
| Sus |
|
 |
adi_l59 Turist
Data înscrierii: 25/Ian/2009 Mesaje: 12
|
Trimis: Vin Aug 07, 2009 2:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
O alternativa pentru Valea Prahovei ar fi Muntii Apuseni. In plus aici veti gasi si numeroase pesteri. |
|
|
| Sus |
|
 |
AlexCalator Turist
Data înscrierii: 14/Sep/2009 Mesaje: 16
|
Trimis: Lun Sep 14, 2009 9:22 am Titlul subiectului: |
|
|
|