Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Alternative pentru Valea Prahovei

Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
SkinBlue
VIP

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Joi Iun 07, 2007 8:46 pm    Titlul subiectului: Alternative pentru Valea Prahovei Răspunde cu citat (quote)

Nu stiu voi cum ganditi, dar eu,stand in Bucuresti, sunt satul sa tot aud vorbindu se despre statiunile de pe Valea Prahovei, de parca pentru bucuresteni nu exista alte zone pentru a merge la munte.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
george
Turist expert

Data înscrierii: 28/Mai/2007

MesajTrimis: Joi Iun 07, 2007 11:11 pm    Titlul subiectului: Alternative pentru Valea Prahovei Răspunde cu citat (quote)

Cre ca poti sa incerci Baile Herculane. E o statiune veche intr-o zona minunata.
Singurul mic dezavantaj este ca nu e chiar asa aproape de Bucuresti precum Sinaia sau Predeal.
Sus
Iuli_denisa
Turist expert

MesajTrimis: Joi Iun 07, 2007 11:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Baile Herculane? Mie mi se pare ca a cazut in paragina dpdv turistic. In afara de Hotelul Ferdinand( cred ca asa i zice ) nu am mai vazut cine stie ce pe hoteluri pe acolo.Pacat de peisaje, ptr. ca ai ce vedea,dar fara infrastructura ........ Sad
Sus
Iuli_denisa
Turist expert

MesajTrimis: Joi Iun 07, 2007 11:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dar ca sa ti ofer totusi o alternativa: incearca sa mergi in Parang, la Straja,chiar am fost surprinsa placut de peisajele de acolo si de calitatea serviciilor, ca sa nu mai vorbesc de pretul mult mai mic Very Happy
Sus
SkinBlue
VIP

MesajTrimis: Vin Iun 08, 2007 3:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bun, Baile Herculane,am inteles. Acum nu trebuie sa ne invartim numai in jurul statiunii asteia, astept si alte propuneri Idea
Sus
Casa cu Meri
Turist

Data înscrierii: 09/Iun/2007
Locație: Poiana Marului, Caras-Severin

MesajTrimis: Sâm Iun 09, 2007 9:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O alternativa la Baine Herculane ar fi Poiana Marului, tot in Caras-Severin. Este o statiune foarte frumoasa, un peisaj deosebit, exista si un lac de acumulare la doar 2 km de statiune. Posibilitatile de agrement sunt multe si preturile sunt accesibile. Eu sunt proprietarul pensiunii Casa cu Meri si va astept cu drag sa ne vizitati. Mai multe detalii despre oferta noastra http://www.tripinfo.ro/pensiunea-casa-cu-meri-poiana-marului-jud-caras-severin-t47.html

Pentru poze accesati linkul din semnatura sau pot trimite pe mail pt. cei interesati.
vladp
Turist

Data înscrierii: 28/Mai/2007

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 7:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O alternativa pt. cei din Bucuresti este zona Rucar-Bran. pe langa deja aproape clasicele pensiuni din zona Bran, exista si zona dinspre Rucar, ca de ex. zona Dambovicioara, Cheile Dambovicioarei, rezervatia Piatra Craiului. Au aparut acolo destul de multe pensiuni iar zona este extrem de frumaosa in chei (mie personal imi place mai mult decat zona Bran deoarece pare mult mai "la munte")
E si un post legat de o pensiune din zona asta aici: http://www.tripinfo.ro/dambovicioara-pensiunea-casa-europan-t85.html
Sus
cristianbluestar
Turist expert

MesajTrimis: Joi Iun 21, 2007 9:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De acord, zona Rucar Bran e superba, am fost week end ul trecut pe acolo si..........MAI VREAU Very Happy.
Sunt atatea alte locuri frumoase in tara asta...nu inteleg ce i cu agitatia asta cu Valea Prahovei
Sus
palapetre
Turist

Data înscrierii: 08/Mai/2009

MesajTrimis: Vin Mai 08, 2009 3:26 pm    Titlul subiectului: Re: Alternative pentru Valea Prahovei Răspunde cu citat (quote)

la cati munti avem in tara cu siguranta....cauta si vei gasi..Smile)
Sus
MariOvidiuDanny
Turist expert

Data înscrierii: 06/Ian/2009

MesajTrimis: Lun Mai 18, 2009 5:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca vrei sa vez peisaje fff frumoase iti recomand Valea Sohodolului....
Sus
flaffy

Data înscrierii: 24/Mai/2008

MesajTrimis: Lun Iun 01, 2009 5:58 pm    Titlul subiectului: Re: Alternative pentru Valea Prahovei Răspunde cu citat (quote)

SkinBlue a scris:
Nu stiu voi cum ganditi, dar eu,stand in Bucuresti, sunt satul sa tot aud vorbindu se despre statiunile de pe Valea Prahovei, de parca pentru bucuresteni nu exista alte zone pentru a merge la munte.

daca te intereseaza ceva oferte de cazare la munte, am gasit un site in care gasesti o multime de astfel de oferte, intra aici: [url="http://www.turismdevis.ro"]cazare munte[/url] Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Pisoiu Fericit

Data înscrierii: 29/Mai/2009

MesajTrimis: Mie Iun 03, 2009 10:00 pm    Titlul subiectului: Re: Alternative pentru Valea Prahovei Răspunde cu citat (quote)

flaffy a scris:
SkinBlue a scris:

daca te intereseaza ceva oferte de cazare la munte, am gasit un site in care gasesti o multime de astfel de oferte, intra aici: [url="http://www.turismdevis.ro"]cazare munte[/url] Wink

Mai posteaza si tu ceva ca astia nu lasa linkuri daca nu ai 5 posturi Razz
Sus
adi_l59
Turist

Data înscrierii: 25/Ian/2009

MesajTrimis: Vin Aug 07, 2009 2:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O alternativa pentru Valea Prahovei ar fi Muntii Apuseni. In plus aici veti gasi si numeroase pesteri.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
AlexCalator
Turist

Data înscrierii: 14/Sep/2009

MesajTrimis: Lun Sep 14, 2009 9:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am gasit un site in care cred ca gasesti toate alternativele la Valea Prahovei, numai ca trebuie sa le cauti un pic in functie de judet:

http://vacanteromanesti.wordpress.com/2009/06/
Sus
de-weekend
Turist

Data înscrierii: 14/Sep/2009
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Sep 14, 2009 12:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt o gramada numai sa vreti sa cautati Smile
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte Ora este GMT
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Cazare particulari VALEA PRAHOVEI 2011 0
Nu sunt mesaje noi Oferta de vara CAZARE VALEA PRAHOVEI 3