| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
goagacatalin Turist
Data înscrierii: 28/Mar/2008 Mesaje: 10
|
Trimis: Dum Noi 15, 2009 6:18 pm Titlul subiectului: Valea Doftanei |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
soso0304 Turist
Data înscrierii: 16/Noi/2009 Mesaje: 5 Locație: Motru
|
Trimis: Lun Noi 16, 2009 5:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
aditza001cc Turist
Data înscrierii: 13/Oct/2009 Mesaje: 15
|
Trimis: Lun Noi 16, 2009 9:51 pm Titlul subiectului: olanesti |
|
|
|
poti sa mergi la Olanesti. pensiunea Ana Lacramioara este recomandarea majoritatii celor care au trecut prin zona, atat pentru cazare cat si pentru restaurant _________________ www.romania-destinatie-turistica.ro |
|
|
| Sus |
|
 |
roxanana Turist
Data înscrierii: 29/Noi/2009 Mesaje: 39
|
Trimis: Dum Noi 29, 2009 7:15 am Titlul subiectului: schimba peisajul |
|
|
|
Ceahlau, pe langa vatra dornei, e un munte superb, diferit de orice vezi in jud Brasov, iar proximitatea muntelui merita la fel de mult vizitata : lacul izvorul muntelui, vatra dornei pe coline, BORSECUL,iarasi o statiune interbelica uitata dar care incet incet revine la viata _________________ http://www.protravel.ro/welcome.action |
|
|
| Sus |
|
 |
irina macri Turist
Data înscrierii: 07/Iul/2010 Mesaje: 5
|
Trimis: Mie Iul 07, 2010 11:15 am Titlul subiectului: |
|
|
|
cu criza asta cred ca s-a eliberat si Valea Prahovei, asa ca nu va mai fi nevoie sa strabatem 500 de kilometri in cautarea unui loc linistit |
|
|
| Sus |
|
 |
ROBERT
Data înscrierii: 17/Ian/2011 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Ian 17, 2011 8:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Straja este o destinate foarte buna. Nu este prea mult de mers iar partiile sunt foarte bune. Cred ca poti vedea starea lor pe webcamul de pe site-ul lor: straja360.com |
|
|
| Sus |
|
 |
Raluca Turist
Data înscrierii: 14/Feb/2011 Mesaje: 13
|
Trimis: Lun Feb 14, 2011 8:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Recomand Marginimea Sibiului; peisajele sunt superbe si nu se compara cu aglomeratia de pe Valea Prahovei. _________________ Hoteluri Bucuresti |
|
|
| Sus |
|
 |
laleaneagra Turist
Data înscrierii: 25/Oct/2011 Mesaje: 14
|
Trimis: Mie Noi 16, 2011 10:24 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
sorin30 Turist
Data înscrierii: 15/Noi/2011 Mesaje: 36
|
Trimis: Vin Noi 18, 2011 11:09 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Am auzit de curand ca in judetul Neamt, exista cateva trasee mai putin cunoscute cu peisaje foarte faine... a fost cineva pe acolo? Poate sa ne mai multe detalii? |
|
|
| Sus |
|
 |
winrogo Turist
Data înscrierii: 02/Dec/2011 Mesaje: 8
|
Trimis: Vin Dec 02, 2011 6:53 am Titlul subiectului: Straja, Parang, Retezat |
|
|
|
Sunt din zona si pot sa confirm : Zona Parang(se urca de la Petrosani), Mtii Valcan cu statiunea Straja(se urca din Lupeni), Retezatul cu acces dinspre Campul lui Neag sau dinspre Hateg , este o alternativa excelenta pentru iubitorii de munte, schi si snowboard(partiile de la Straja printre cele mai bune din tara), sporturi extreme, canyoning, etc. Toate acestea la cele mai mici preturi(cazare de la 30lei/pers/zi, transport 10lei/pers, teleschi 3-4lei/tura.)
Pentru cei care au nevoie de transport , cazare sau alte informatii legate de aceasta zona va stau la dispozitie la nr de tel 0721264789 / 0761609633. _________________ "Lume multa, oameni putini" . Incerc sa fiu om... |
|
|
| Sus |
|
 |
palfi.andrei Turist
Data înscrierii: 21/Aug/2009 Mesaje: 21 Locație: bucuresti
|
Trimis: Vin Dec 02, 2011 2:20 pm Titlul subiectului: transalpina |
|
|
|
recomand cu caldura traseul transaplina eu am fost naul acesta in luna august cu corul pe malul lotrului undeva dupa obarsia lotrului si peisajele sunt superbe,nu vine ursuletul la cort,totul este minunat,cam frig dar cu echipamentul corespunzator totul este ok.
drumul este perfect cu exceptia unei portiuni de la voineasa pana la obarsia lotrului care este cam bombardata ...
o alta varianta mai aproape de bucuresti ar fi cheia,o statiune linistita si frumoasa,cu preturi acceptabile se poate vizita frumoasa manastire de la cheia,si alte manastiri mai mici dar la fel de frumoase din zona...recomand cu drag ambele zone pentru ca sunt superbe:)
va doresc tuturor o vacanta de iarna cat mai calduroasa:P
toate bune!
 _________________ viata merita traita in toata lumea ...PLIMBATI-VA!!! |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|