Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Alternative pentru Valea Prahovei

Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
goagacatalin
Turist

Data înscrierii: 28/Mar/2008

MesajTrimis: Dum Noi 15, 2009 6:18 pm    Titlul subiectului: Valea Doftanei Răspunde cu citat (quote)

Valea Doftanei este o alternativa buna.
Aici nu gasesti aglomeratia si mizeria de pe valea prahovei.
soso0304
Turist

Data înscrierii: 16/Noi/2009
Locație: Motru

MesajTrimis: Lun Noi 16, 2009 5:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu as zice ca Predealul e cea mai buna alternativa Very Happy
aditza001cc
Turist

Data înscrierii: 13/Oct/2009

MesajTrimis: Lun Noi 16, 2009 9:51 pm    Titlul subiectului: olanesti Răspunde cu citat (quote)

poti sa mergi la Olanesti. pensiunea Ana Lacramioara este recomandarea majoritatii celor care au trecut prin zona, atat pentru cazare cat si pentru restaurant
roxanana
Turist

Data înscrierii: 29/Noi/2009

MesajTrimis: Dum Noi 29, 2009 7:15 am    Titlul subiectului: schimba peisajul Răspunde cu citat (quote)

Ceahlau, pe langa vatra dornei, e un munte superb, diferit de orice vezi in jud Brasov, iar proximitatea muntelui merita la fel de mult vizitata : lacul izvorul muntelui, vatra dornei pe coline, BORSECUL,iarasi o statiune interbelica uitata dar care incet incet revine la viata
irina macri
Turist

Data înscrierii: 07/Iul/2010

MesajTrimis: Mie Iul 07, 2010 11:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cu criza asta cred ca s-a eliberat si Valea Prahovei, asa ca nu va mai fi nevoie sa strabatem 500 de kilometri in cautarea unui loc linistit
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ROBERT

Data înscrierii: 17/Ian/2011

MesajTrimis: Lun Ian 17, 2011 8:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Straja este o destinate foarte buna. Nu este prea mult de mers iar partiile sunt foarte bune. Cred ca poti vedea starea lor pe webcamul de pe site-ul lor: straja360.com
Sus
Raluca
Turist

Data înscrierii: 14/Feb/2011

MesajTrimis: Lun Feb 14, 2011 8:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Recomand Marginimea Sibiului; peisajele sunt superbe si nu se compara cu aglomeratia de pe Valea Prahovei.
laleaneagra
Turist

Data înscrierii: 25/Oct/2011

MesajTrimis: Mie Noi 16, 2011 10:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pot recomanda ca alternativa Transfagarasanul ? Smile sau si asta este arhicunoscut?
sorin30
Turist

Data înscrierii: 15/Noi/2011

MesajTrimis: Vin Noi 18, 2011 11:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am auzit de curand ca in judetul Neamt, exista cateva trasee mai putin cunoscute cu peisaje foarte faine... a fost cineva pe acolo? Poate sa ne mai multe detalii?
Sus
winrogo
Turist

Data înscrierii: 02/Dec/2011

MesajTrimis: Vin Dec 02, 2011 6:53 am    Titlul subiectului: Straja, Parang, Retezat Răspunde cu citat (quote)

Sunt din zona si pot sa confirm : Zona Parang(se urca de la Petrosani), Mtii Valcan cu statiunea Straja(se urca din Lupeni), Retezatul cu acces dinspre Campul lui Neag sau dinspre Hateg , este o alternativa excelenta pentru iubitorii de munte, schi si snowboard(partiile de la Straja printre cele mai bune din tara), sporturi extreme, canyoning, etc. Toate acestea la cele mai mici preturi(cazare de la 30lei/pers/zi, transport 10lei/pers, teleschi 3-4lei/tura.)
Pentru cei care au nevoie de transport , cazare sau alte informatii legate de aceasta zona va stau la dispozitie la nr de tel 0721264789 / 0761609633.
palfi.andrei
Turist

Data înscrierii: 21/Aug/2009
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Dec 02, 2011 2:20 pm    Titlul subiectului: transalpina Răspunde cu citat (quote)

recomand cu caldura traseul transaplina eu am fost naul acesta in luna august cu corul pe malul lotrului undeva dupa obarsia lotrului si peisajele sunt superbe,nu vine ursuletul la cort,totul este minunat,cam frig dar cu echipamentul corespunzator totul este ok.
drumul este perfect cu exceptia unei portiuni de la voineasa pana la obarsia lotrului care este cam bombardata Very Happy ...
o alta varianta mai aproape de bucuresti ar fi cheia,o statiune linistita si frumoasa,cu preturi acceptabile se poate vizita frumoasa manastire de la cheia,si alte manastiri mai mici dar la fel de frumoase din zona...recomand cu drag ambele zone pentru ca sunt superbe:)
va doresc tuturor o vacanta de iarna cat mai calduroasa:P
toate bune!
Smile
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte Ora este GMT
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Cazare particulari VALEA PRAHOVEI 2011 0
Nu sunt mesaje noi Oferta de vara CAZARE VALEA PRAHOVEI 3