| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Madalina VIP
Data înscrierii: 16/Iul/2007 Mesaje: 235
|
Trimis: Mar Iul 17, 2007 11:51 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| derek a scris: | | DaNN a scris: | Eu pe Alice , o vad prima ajunsa la 1000 de posturi...dar sper sa ma insel...sa ajung io  |
Alice ...sau Laura ? deci ne intrec fetele la postat ? |
Sau poate Madalina ?  _________________ OnLiNE |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Mar Iul 17, 2007 6:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| Madalina a scris: | | derek a scris: | | DaNN a scris: | Eu pe Alice , o vad prima ajunsa la 1000 de posturi...dar sper sa ma insel...sa ajung io  |
Alice ...sau Laura ? deci ne intrec fetele la postat ? |
Sau poate Madalina ?  |
La cum ai inceput e foarte posibil  _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
Madalina VIP
|
Trimis: Mar Iul 17, 2007 6:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Da , mersi pentru incurajare. La inceput , doar citeam ce postati voi si pana la urma m-am decis sa fac un cont sa postez , pe ici pe colo.  _________________ OnLiNE |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
|
Trimis: Mar Iul 17, 2007 7:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| Madalina a scris: | Da , mersi pentru incurajare. La inceput , doar citeam ce postati voi si pana la urma m-am decis sa fac un cont sa postez , pe ici pe colo.  |
Sa stii ca e interesant sa faci parte dintr`o comunitate online. Eu unul am postatul ca pasiune , uneori gasesc sa postez mai mult , alteori doar imi dau cu parerea , ideea e ca SUNT DEPENDENT de forumuri. In vreo 2 ani si ceva de internet am invatat multe si tinand cont ca din cauza ca in anii astia 2 am si lucrat pe domeniu am avut ocazia sa postez in f multe forumuri. _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
Madalina VIP
|
Trimis: Mar Iul 17, 2007 7:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Si eu postez pe multe forumuri si mi-am facut o multime de prieteni online. _________________ OnLiNE |
|
|
| Sus |
|
 |
mihai Turist
Data înscrierii: 09/Iun/2007 Mesaje: 47
|
Trimis: Mar Iul 17, 2007 9:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
E bine ca ne intreceam acum in postat ..... asa scriem cat mai mult si ne ajutam intre noi cu informatiile pe care le detinem
Asa ca mult succes tuturor |
|
|
| Sus |
|
 |
none Turist expert
Data înscrierii: 16/Iul/2007 Mesaje: 166 Locație: In inima ei...
|
Trimis: Mar Iul 17, 2007 10:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Merci la fel si tie...Totusi posteaza si la "Salut" , sa aflam mai multe despre tine. _________________ I like it... |
|
|
| Sus |
|
 |
derek Turist expert
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 111
|
Trimis: Mie Iul 18, 2007 4:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Hahaha , dragi forumisti am atins si eu 100 de posturi. Pot sa intru si eu acum in mica voastra competitie , care ajunge primul la 1000 de posturi  |
|
|
| Sus |
|
 |
Madalina VIP
|
Trimis: Mie Iul 18, 2007 4:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| derek a scris: | Hahaha , dragi forumisti am atins si eu 100 de posturi. Pot sa intru si eu acum in mica voastra competitie , care ajunge primul la 1000 de posturi  |
Eu mai am pana intru in competitie...  _________________ OnLiNE |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
|
Trimis: Mie Iul 18, 2007 4:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| Madalina a scris: | | derek a scris: | Hahaha , dragi forumisti am atins si eu 100 de posturi. Pot sa intru si eu acum in mica voastra competitie , care ajunge primul la 1000 de posturi  |
Eu mai am pana intru in competitie...  |
Hai nu te descuraja. O tii tot asa si in curand ...parca te vad cum imi depasesti numarul de posturi  _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
Madalina VIP
|
Trimis: Mie Iul 18, 2007 4:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Ehh...hai sa nu exageram Ai mai mult de 100 de posturi in + , si eu voi pleca din tara pe 20 luna asta.  _________________ OnLiNE |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
|
Trimis: Joi Iul 19, 2007 5:59 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| Madalina a scris: | Ehh...hai sa nu exageram Ai mai mult de 100 de posturi in + , si eu voi pleca din tara pe 20 luna asta.  |
Wow , unde pleci ? Iti faci un mic concediu....sau unul mare ? Astept un story dupa ce revii pe forum _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
lup08 Turist
Data înscrierii: 07/Aug/2007 Mesaje: 31 Locație: Lupeni
|
Trimis: Mie Aug 08, 2007 6:54 am Titlul subiectului: |
|
|
|