Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Aici sa nu ne cazam !

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
cristianbluestar
Turist expert

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iun 12, 2007 9:47 pm    Titlul subiectului: Aici sa nu ne cazam ! Răspunde cu citat (quote)

M-am gandit si la un topic in care sa spuna fiecare locurile in care a fost dezamagit de cazare si de ce , ca sa evitam sa ajungem si noi pe acolo
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Alice
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Iun 20, 2007 9:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Foarte buna ideea topicului. Eu sincer , pana acum nu am fost nemultumita de cazarea la nici o vila sau hotel unde am fost cazata.
Nici tu Cristian ?
Sus
ruthless
VIP

MesajTrimis: Mie Iun 20, 2007 6:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Singura mea recomandare este sa nu va duceti la Hotelul Domogled de la Baile Herculane. Conditii mizere.
Sus
derek
Turist expert

MesajTrimis: Joi Iun 21, 2007 9:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu prea am nemultumiri in legatura cu cazarile noastre , pana acum cam peste tot a fost destul de okay.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
DaNN
VIP

MesajTrimis: Joi Iun 21, 2007 5:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Spre fericirea mea , nici eu nu am nemulturi despre hotelurile/cabanele unde am fost cazat.
Sus
darkstar_tfd
VIP

Data înscrierii: 14/Iun/2007
Locație: http://www.vjonline.eu

MesajTrimis: Vin Iun 22, 2007 2:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

DaNN a scris:
Spre fericirea mea , nici eu nu am nemulturi despre hotelurile/cabanele unde am fost cazat.

Subscriu , pana acum pe unde am fost cazat nu mi-a displacut.
cristianbluestar
Turist expert

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 8:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si eu am fost multumit, pentru ca mi-am planificat cu atentie fiecare "plecare", inclusiv cu ajutorul informatiilor de pe net
Sus
DaNN
VIP

MesajTrimis: Mie Iun 27, 2007 9:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu recomand nimanui Hotelul Jasmine Beach din Tunisia,din pricina conditiilor mizere. Hotel de 5 * si servicii de 1 *
SkinBlue
VIP

MesajTrimis: Mie Iun 27, 2007 8:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

DaNN a scris:

Pai parca ziceai ca nu ai nemultumiri....Cand te-au dezamagit tunisienii de la Hotelul Jasmine Beach?
Sus
DaNN
VIP

MesajTrimis: Joi Iun 28, 2007 7:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Impropriu spus ca m-au nemultumit pe mine. Dar l-au nemultumit pe fratele meu si nu vad de ce m-ar fi mintit Wink
Cosmin
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007
Locație: far away :)

MesajTrimis: Joi Iun 28, 2007 8:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu recomand nimanui hotelul Acropolis din Grecia. Este de fapt o vila cu apartamente (fara prosoape , hartie igienica...curatenie...ma abtin Shocked ) .
Sus
Alice
VIP

MesajTrimis: Vin Sep 07, 2007 1:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

HOTEL SARA'S SONS din Baile Herculane.
Curatenia lasa de dorit si "restaurantul" are un meniu banal si scump.
Sus
catalin.mantescu
Turist

Data înscrierii: 14/Aug/2007

MesajTrimis: Lun Sep 10, 2007 9:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tin si pe aceasta cale sa multumesc in mod deosebit tuturor antevorbitorilor mei Cool care au reusit prin cateva cuvinte sa ne explice cat de placut multumiti au fost de serviciile locatiilor pe unde au fost cazati Razz De asemene le multumim si pentru faptul ca nu ne-au specificat care sunt aceste locatii lasand astfel sa pluteasca o aura frumoasa asupra turismului din Romania Shocked Am sa inchei prin a le multumi Rolling Eyes ca ne-au dat aceste frumoase detalii intr-un topic deschis "PENTRU LOCATIILE CARE NE-AU DEZAMAGIT" Twisted Evil
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Alice
VIP

MesajTrimis: Lun Sep 10, 2007 11:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

catalin.mantescu a scris:
Tin si pe aceasta cale sa multumesc in mod deosebit tuturor antevorbitorilor mei Cool care au reusit prin cateva cuvinte sa ne explice cat de placut multumiti au fost de serviciile locatiilor pe unde au fost cazati Razz De asemene le multumim si pentru faptul ca nu ne-au specificat care sunt aceste locatii lasand astfel sa pluteasca o aura frumoasa asupra turismului din Romania Shocked Am sa inchei prin a le multumi Rolling Eyes ca ne-au dat aceste frumoase detalii intr-un topic deschis "PENTRU LOCATIILE CARE NE-AU DEZAMAGIT" Twisted Evil

Nu prea iti inteleg ironia...Daca au fost nemultumiti de serviciile hotelurilor/vilelor/pensiunilor unde au fost cazati , e bine sa posteze in aceast thread , si nu sa ascunda acest lucru.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Unde sa ne cazam? 14
Nu sunt mesaje noi Unde ne cazam in Croatia? Rezervari online, pensiuni... 0