| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Mie Iun 27, 2007 9:07 pm Titlul subiectului: Agia Napa |
|
|
|
Ce stiti despre statiunea asta? Eu am inteles ca Agia Napa ar fi "centrul distractiei " in Cipru |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
Laura VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 432
|
Trimis: Joi Iun 28, 2007 7:04 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Stiu ca are o plaja foarte frumoasa si curata spre deosebire de alte statiuni din Cipru _________________ Niciodata nu-i prea tarziu |
|
|
| Sus |
|
 |
andreutza23
Data înscrierii: 25/Oct/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Oct 25, 2007 8:30 am Titlul subiectului: va inselati copii |
|
|
|
.....cipru este o insula foarte frumoasa depinde din ce unghi o privesti.......ayia napa este o statiune foarte frumoasa si plina de distractie ia plajele din cipru toate is curate si ingrijite cunosc cipru destul de bine am fost de 3 ori acolo si mi-a platut nu sant foarte multe de vizitat dar este o tara care e bazeaza mai mult pe turism......in concluzie mergeti in cipru pentru plaje si distractie........ |
|
|
| Sus |
|
 |
tripper Turist expert
Data înscrierii: 16/Iul/2007 Mesaje: 155 Locație: Bacau
|
Trimis: Dum Noi 04, 2007 6:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Ai poze din vacantale tale in Cipru ?  |
|
|
| Sus |
|
 |
Laura VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 432
|
Trimis: Dum Noi 04, 2007 6:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Ai fost de 3 ori doar pentru simplu fapt ca ti-a placut...sau ai niste cunostiinte care locuiesc acolo ?  _________________ Niciodata nu-i prea tarziu |
|
|
| Sus |
|
 |
addana Turist
Data înscrierii: 14/Iul/2010 Mesaje: 12 Locație: Milano
|
Trimis: Mie Iul 14, 2010 11:57 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Intradevar, Agia Napa e sufletul distractiei pentru turisti. Au o zona intinsa plina de baruri si discoteci cu free entrance, o gramada de tineri (englezi si nu numai), plaje frumoase - recomand Nissi Beach, cea mai faina plaja pe care am vizitat-o in 3 ani de stat in Cipru.
Pacat ca nu pot pune poze (ca nu am voie sa dau linkuri), insa sunt sigur ca gasesti pe net.
Se merita sa vizitezi Cipru, insa mergi intr-un loc turistic, nu in Limassol sau alt mare oras, asa cum a incercat altcineva aici pe forum. |
|
|
| Sus |
|
 |
addana Turist
Data înscrierii: 14/Iul/2010 Mesaje: 12 Locație: Milano
|
Trimis: Mie Iul 14, 2010 4:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
|