Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Agia Napa

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Cipru
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
SkinBlue
VIP

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Mie Iun 27, 2007 9:07 pm    Titlul subiectului: Agia Napa Răspunde cu citat (quote)

Ce stiti despre statiunea asta? Eu am inteles ca Agia Napa ar fi "centrul distractiei " in Cipru
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Laura
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007

MesajTrimis: Joi Iun 28, 2007 7:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stiu ca are o plaja foarte frumoasa si curata spre deosebire de alte statiuni din Cipru
andreutza23

Data înscrierii: 25/Oct/2007

MesajTrimis: Joi Oct 25, 2007 8:30 am    Titlul subiectului: va inselati copii Răspunde cu citat (quote)

.....cipru este o insula foarte frumoasa depinde din ce unghi o privesti.......ayia napa este o statiune foarte frumoasa si plina de distractie ia plajele din cipru toate is curate si ingrijite cunosc cipru destul de bine am fost de 3 ori acolo si mi-a platut nu sant foarte multe de vizitat dar este o tara care e bazeaza mai mult pe turism......in concluzie mergeti in cipru pentru plaje si distractie........ Very Happy Smile Laughing
Sus
tripper
Turist expert

Data înscrierii: 16/Iul/2007
Locație: Bacau

MesajTrimis: Dum Noi 04, 2007 6:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai poze din vacantale tale in Cipru ? Rolling Eyes
Sus
Laura
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007

MesajTrimis: Dum Noi 04, 2007 6:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai fost de 3 ori doar pentru simplu fapt ca ti-a placut...sau ai niste cunostiinte care locuiesc acolo ? Rolling Eyes
addana
Turist

Data înscrierii: 14/Iul/2010
Locație: Milano

MesajTrimis: Mie Iul 14, 2010 11:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Intradevar, Agia Napa e sufletul distractiei pentru turisti. Au o zona intinsa plina de baruri si discoteci cu free entrance, o gramada de tineri (englezi si nu numai), plaje frumoase - recomand Nissi Beach, cea mai faina plaja pe care am vizitat-o in 3 ani de stat in Cipru.
Pacat ca nu pot pune poze (ca nu am voie sa dau linkuri), insa sunt sigur ca gasesti pe net.

Se merita sa vizitezi Cipru, insa mergi intr-un loc turistic, nu in Limassol sau alt mare oras, asa cum a incercat altcineva aici pe forum.
Sus
addana
Turist

Data înscrierii: 14/Iul/2010
Locație: Milano

MesajTrimis: Mie Iul 14, 2010 4:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tripper a scris:
Ai poze din vacantale tale in Cipru ? Rolling Eyes

Am pus cateva poze din Cipru pe http://www.cyprusalien.com/poze_cipru/index.php .
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Cipru Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum