Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Agentii turism medical

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Turism medical (balneo-turism)
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
saphira

Data înscrierii: 21/Aug/2007

MesajTrimis: Mar Aug 21, 2007 9:59 am    Titlul subiectului: Agentii turism medical Răspunde cu citat (quote)

Salut

Infiintam o agentie de turism medical si as vrea sa stiu daca in Romania sunt astfel de agentii bazate in principal pe acest tip de turism sau agentii mai mari care au ca ramura turismul medical

Daca ati intalnit sau ati beneficiat de serviciile unei astfel de agentii, turnatzi aici Very Happy

Ce? Unde? Programe interesante? Linkuri?

Va multumesc anticipat si numai bine va doresc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Alice
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Aug 21, 2007 2:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La "alte servicii turistice" trebuia sa postezi. Sunt cateva discutii despre asigurari de vacanta...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
saphira

Data înscrierii: 21/Aug/2007

MesajTrimis: Mie Aug 22, 2007 6:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Neatza

Am postat aici fiindca ma intereseaza turismul medical (cum spune si numele sectiunii Turism medical (balneo-turism), si nu asigurarile de vacanta... care mi se par un alt subiect de discutie...

in fine daca se considera ca nu am postat bine rog un moderator sa mute topicul

astept in continuare rasp

o zi frumoasa va doresc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
usatopcars

Data înscrierii: 20/Ian/2011

MesajTrimis: Joi Ian 20, 2011 8:08 pm    Titlul subiectului: agentie de turism Răspunde cu citat (quote)

mai,eu am beneficiat de serviciile unei agentii de turism medical. Neoklinik din Oradea,dar nu era vorba de tratamente de gen recuperare in statiuni,ci de afectiuni medicale serioase.Reprezentau mai multe Spitale de prin Europa.Eu am avut o tumora cancerigena pe piele si n-am prea avut incredere in medici si in conditiile din spitale,si daca ar fi reusit tratamentul poate luam alta infectie din spital.Agentia asta a fost singura care mi-a trimis oferte de la mai multe spitale tari din vest.Pentru ca am plecat prin ei am platit si mai putin decat daca as fi mers pe cont propriu si oricum n-as fi stiut nici unde sa merg nici cui sa ma adresez.
Eu zic ca treaba-i buna,multa bafta.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Turism medical (balneo-turism) Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Agentii de turism 37
Nu sunt mesaje noi agentii turism pitesti 1
Nu sunt mesaje noi Agentii din Turism din Iasi 2
Nu sunt mesaje noi Moeciu - agentii de turism 0
Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje agentii de turism 2