Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Agentii pentru Tunisia

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Tunisia
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
bogdan78
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007

MesajTrimis: Sâm Iul 14, 2007 1:01 pm    Titlul subiectului: Agentii pentru Tunisia Răspunde cu citat (quote)

Ce agentii de turism imi recomandati pentru Tunisia ?
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Laura
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007

MesajTrimis: Sâm Iul 14, 2007 1:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tunisiana sau Kartago . Daca o intrebi pe Alice sigur o sa iti spuna oricare in afara de Tunisiana Laughing
ruthless
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Sâm Iul 14, 2007 1:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laura a scris:
Tunisiana sau Kartago . Daca o intrebi pe Alice sigur o sa iti spuna oricare in afara de Tunisiana Laughing

Iar daca ma intrebi pe mine iti spun oricare in afara de Kartago. Plecarea de la ora 11:20 a avut loc d-abia la 22:00 deci am pierdut o zi de plaja , ajung la hotel la ora 3.
Sus
calu

Data înscrierii: 16/Ian/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Ian 16, 2008 2:32 pm    Titlul subiectului: agentie Răspunde cu citat (quote)

eu am fost cu toate trei . cele mai bune hoteluri le are tunisiana .
iar despre ghizi , de la ei l-am remarcat pe alex .
autocarele sunt la fel la toate trei agentiile , de zburat si tunisiana si kartago zboara cu aceiasi companie aeriana , doar best reisen zboara cu unii care au avut probleme mari cu intarzierile
Sus
marc_mihai

Data înscrierii: 12/Sep/2008

MesajTrimis: Vin Sep 12, 2008 8:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Agentia de turism Best Reisen primeste o mare bila neagra din partea mea.V-ar placea sa mergeti in Tunisia pentru a vizita Sahara si sa primiti un mesaj la ora 4 dimineata in ziua plecarii prin care va anunta ca v-au anulat rezervarea in excursia de Sahara.Si asta pentru a face favor unui alt turist care s-a gandit tarziu ca vrea sa mearga si el.Eu am patit asa ceva.Daca vreti si voi sa patiti din astea alegeti agentia Best Reisen.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Tunisia Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Agentii de turism 37
Nu sunt mesaje noi Pericole pentru Turisti si pentru Agentiile de Turism 0
Nu sunt mesaje noi Unde gasesc cele mai bune oferte pentru litoral Tunisia? 5
Nu sunt mesaje noi Agentii din Turism din Iasi 2
Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje agentii de turism 2