| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
bogdan78 VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 226
|
Trimis: Sâm Iul 14, 2007 1:01 pm Titlul subiectului: Agentii pentru Tunisia |
|
|
|
Ce agentii de turism imi recomandati pentru Tunisia ? _________________ Cu respect ,
Bogdan |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
Laura VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 432
|
Trimis: Sâm Iul 14, 2007 1:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Tunisiana sau Kartago . Daca o intrebi pe Alice sigur o sa iti spuna oricare in afara de Tunisiana  _________________ Niciodata nu-i prea tarziu |
|
|
| Sus |
|
 |
ruthless VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 230
|
Trimis: Sâm Iul 14, 2007 1:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| Laura a scris: | Tunisiana sau Kartago . Daca o intrebi pe Alice sigur o sa iti spuna oricare in afara de Tunisiana  |
Iar daca ma intrebi pe mine iti spun oricare in afara de Kartago. Plecarea de la ora 11:20 a avut loc d-abia la 22:00 deci am pierdut o zi de plaja , ajung la hotel la ora 3. |
|
|
| Sus |
|
 |
calu
Data înscrierii: 16/Ian/2008 Mesaje: 2 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Ian 16, 2008 2:32 pm Titlul subiectului: agentie |
|
|
|
eu am fost cu toate trei . cele mai bune hoteluri le are tunisiana .
iar despre ghizi , de la ei l-am remarcat pe alex .
autocarele sunt la fel la toate trei agentiile , de zburat si tunisiana si kartago zboara cu aceiasi companie aeriana , doar best reisen zboara cu unii care au avut probleme mari cu intarzierile |
|
|
| Sus |
|
 |
marc_mihai
Data înscrierii: 12/Sep/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Vin Sep 12, 2008 8:28 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Agentia de turism Best Reisen primeste o mare bila neagra din partea mea.V-ar placea sa mergeti in Tunisia pentru a vizita Sahara si sa primiti un mesaj la ora 4 dimineata in ziua plecarii prin care va anunta ca v-au anulat rezervarea in excursia de Sahara.Si asta pentru a face favor unui alt turist care s-a gandit tarziu ca vrea sa mearga si el.Eu am patit asa ceva.Daca vreti si voi sa patiti din astea alegeti agentia Best Reisen. |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|