Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania.

Agentii de turism

Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
free.space1024

Data înscrierii: 30/Mar/2008

MesajTrimis: Dum Mar 30, 2008 9:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Despre bel-ami ce parere aveti ? link: Agentie turism
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ti_adm
Site Admin

Data înscrierii: 18/Mai/2007

MesajTrimis: Dum Mar 30, 2008 6:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu stiu ce sa spun despre Bel-Ami ca si agentie de turism, insa cei care se ocupa de promovarea site-ului agentiei cam fac spam Smile.
Aici este singurul mesaj cu link pe care l-am lasat.
Eu personal as scoate "/index.html" din coada URL-ului in mesajul anterior pt. ca se disipa astfel puterea link-ului in google, dar las la aprecierea postatorului.
Sus
tetra

Data înscrierii: 27/Mai/2008

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 11:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am fost in excursii in strainatate cu doua agentii de turism. Una din Suceava si una din Iasi.
Daca despre cea din Suceava am cuvinte de lauda, cu un conducator de agentie interesat, care daca nu merge el cu excursia, tine tot timpul legatura cu ghidul si soferii pentru ca excursia sa decurga cat mai bine, nu acelasi lucru pot sa il spun despre agentia din Iasi.
Deci o bila alba pentru agentia Bilco Travel si una neagra pentru Giramondo.
Sus
ti_adm
Site Admin

Data înscrierii: 18/Mai/2007

MesajTrimis: Mar Iun 17, 2008 2:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am creat un minisite ce contine foarte multe agentii de turism grupate pe Judete si Sectoare. Aveti aici link-ul: Agentii de turism
Sus
geo70

Data înscrierii: 21/Iul/2008
Locație: Rm.Valcea

MesajTrimis: Lun Iul 21, 2008 6:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

MEGATRANS TURISM
OFERTA CURSURI RAPIDE PENTRU DIPLOME ,BREVET IN TURISM SI ATESTAT DE GHID:
MANAGER SAU DIRECTOR AGENTII DE TURISM :
MANAGER SAU DIRECTOR HOTEL,PENSIUNII,HOSTEL,CAMPIGURI,RESTAURANTE,BARURI :
ATESTAT GHID EUROPEAN :
DIPLOME -BUCATARI,OSPATARI,BARMANI

CURSUL DUREAZA 6 LUNI IAR DIPLOMELE SUNT RECUNOSCUTE DE MINISTERUL EDUCATIEI SI CERCETARI
info:office.romania@yahoo.com
tripfreak

Data înscrierii: 11/Sep/2008

MesajTrimis: Joi Sep 11, 2008 8:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Se face prea mare tam-tam cu agentiile astea. Eu ma intreb de ce trebuie sa apelezi la o agentie de turism pe care nu o intereseaza decat comisionul ala de peste 10% pe care il incaseaza pentru niste servicii deplorabile, cand poti sa cauti si sa compari gratuit niste oferte de cazare pe net la hotelul sau pensiunea care te intereseaza (vezi site http://www.hotelinfo.com.ro), rezervi camera la un pret mult mai mic decat iti arata agentiile astea de pe la noi si primesti si confirmare instant. Daca incerci asta la o agentie de turism primesti raspunsuri de genul "stai ca nu au camere pe perioada asta" sau "s-a modificat pretul ca nush ce..., daca doriti va cazez la alt hotel..." si te trezesti la un hotel la care nu ai apa calda, iti cade tavanu in cap sau mai stiu eu ce. Concluzia este ca platim prea multi bani la agentii pentru nimik. Rolling Eyes
Sus
Dianora
Turist

Data înscrierii: 07/Feb/2009
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Feb 07, 2009 6:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am fost pana acum de cateva ori cu Christian Tour si prin Grecia si prin Budapesta si Viena si pana acum sunt destul de multumita de ei. Ce au promis aia au oferit. Eu personal nu am ce comenta, si ii recomand pentru seriozitate!
infinity
Turist

Data înscrierii: 14/Mar/2009

MesajTrimis: Sâm Mar 14, 2009 1:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cel mai bine este sa nu apelati la agentii de turism. Eu tot timpul am facut rezervare hotel pe siteuri internationale. (Acum exista si site-uri din Romania care cauta prin toate siteurile automat: de exemplu http://hotelbook.tricksntips.ro). Avionul online - de preferat low cost-uri, dar si companiile consacrate au zboruri ieftine. In rest, ce-ti mai trebuie agentie?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale Ora este GMT
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Agentii turism medical 2
Nu sunt mesaje noi agentii turism pitesti 1
Nu sunt mesaje noi Agentii din Turism din Iasi 2
Nu sunt mesaje noi Moeciu - agentii de turism 0
Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje agentii de turism 2