Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Africa

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii externe
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
SkinBlue
VIP

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Lun Iun 18, 2007 3:51 am    Titlul subiectului: Africa Răspunde cu citat (quote)

Mie mi se pare fascinanta Africa, am vazut atatea filme care m-au facut sa fiu atras de cultura africana..A fost cineva in tari din Africa? Impresii?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
darkstar_tfd
VIP

Data înscrierii: 14/Iun/2007
Locație: http://www.vjonline.eu

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 9:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu stiu daca ar trebui sa te lasi "sedus" de imaginile din filme, realitatea e mereu altfel decat ce vezi pe DVD-uri sau la TV. Sincer nu m-am gandit niciodata la Africa , ca la o destinatie de vacanta pentru ca nu am auzit pe nimeni sa fii fost acolo si sa o recomande.
Laura
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007

MesajTrimis: Joi Iun 28, 2007 9:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Subscriu...nici eu nu m-am gandit niciodata sa fac vreo excursie in Africa. Foarte departe si foarte costisitor un sejur acolo...
bogdan78
VIP

MesajTrimis: Joi Iun 28, 2007 9:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt extrem de multe locuri in Europa ce merita a fi vizitate...Personal Africa o voi lasa la urma. Surprised
derek
Turist expert

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Mie Iul 11, 2007 11:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ma adaug si eu listei de persoane care sunt "contra" unei excursii in Africa. Niste costuri foarte mari care ar acoperi probabil o vacanta mai lunga si mai interesanta intr-o zona mai apropiata de tara noastra.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Cosmin
VIP

Locație: far away :)

MesajTrimis: Mie Iul 11, 2007 12:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De curiozitate cat costa o excursie in Africa?
Sus
derek
Turist expert

MesajTrimis: Sâm Iul 14, 2007 12:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Peste 1300 $ prin Kenya , vreo 9 nopti cazare. Nu mai retin unde am citit despre asta daca o sa gasesc linkul ti-l trimit.
Sus
darkstar_tfd
VIP

Data înscrierii: 14/Iun/2007
Locație: http://www.vjonline.eu

MesajTrimis: Sâm Iul 14, 2007 12:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am gasit si eu un link cu ceva detalii . Vezi aici : http://www.romturism.ro/excursii.php?s=0&loc=Africa . La pret scrie intre 1280-1800 usd/persoana
Alice
VIP

Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Iul 14, 2007 3:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Destul de costisitor...
Sus
derek
Turist expert

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2007 4:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Alice a scris:
Destul de costisitor...

Asa ziceam si eu. De banii aia te poti duce sa iti faci concediul in locuri mult mai frumoase.
Sus
ruthless
VIP

MesajTrimis: Mar Iul 31, 2007 7:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Puteti alege Tunisia...si va "mandriti" c-ati fost in Africa...
Sus
SkinBlue
VIP

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Mie Aug 01, 2007 7:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Oo,da, chiar si Marocul este la o "aruncatura de bat " de Spania
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii externe Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum