|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
amazingrace.ro
Data înscrierii: 10/Mar/2008 Mesaje: 3 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Mar 10, 2008 12:21 pm Titlul subiectului: Aeroportul Otopeni, ghid de utilizare |
|
|
|
De cate ori am plecat cu avionul din Otopeni, am intampinat probleme, nu am stiut unde sa ma duc, am dat o sacosa de bani pe o cafea si un suc etc. Asta pana intr-o zi cand m-am hotarat sa dau turul aeroportului, sa cercetez fiecare coltisor si sa scriu un ghid de folosire a lui "Henri Coanda".
1. “Tunelul” din Otopeni ascunde cateva dintre cele mai valoroase secrete ale aeroportului. In afara de toaletele in care nu e nimeni – ca urmare sunt curate - si unde poti citi linistit un ziar sau o carte pana iti vine avionul, gasesc, spre surpriza mea, o farmacie destul de mare (culmea, asa ceva mai rar pe la noi), un BRD in toata regula, un magazin Vodafone si, last but not least, o cafenea foaaaarte buna.
2. Billa in aeroport. La plecari internationale, la etajul -1 este un ditamai Billa. O sursa buna de fructe (daca nu plecati in State) sau de inlocuitori pentru mincarea industriala care ne este oferita cu un zambet de minunatele linii aeriene.
3. Puteti sa va rugati in aeroport. Exista o capela crestina (ortodoxa) la etaj, deschisa non-stop si un preot care va poate mirui sau impartasi, inainte sa plecati la drum.
O adevarata casuta cu povesti aeroportul asta... _________________ www.amazingrace.ro: Idei de vacanta, fara agentie de turism |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|