|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
loreley Turist
Data înscrierii: 01/Sep/2007 Mesaje: 7 Locație: Iasi
|
Trimis: Mie Aug 26, 2009 6:42 pm Titlul subiectului: A fost cineva in Zakynthos? |
|
|
|
MErg prima data in Grecia si dat fiind raul de masina am preferat sa aleg avionul. As vrea sa aflu daca pot ajunge de acolo in Atena si cam cat ar costa. VA multumesc anticipat!!! _________________ viata este o lupta deci.....lupta! |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
romturism.info Turist expert
Data înscrierii: 11/Noi/2008 Mesaje: 79
|
Trimis: Joi Aug 27, 2009 5:23 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
loreley Turist
Data înscrierii: 01/Sep/2007 Mesaje: 7 Locație: Iasi
|
Trimis: Joi Aug 27, 2009 3:34 pm Titlul subiectului: multumesc pentru mesaj dar nu e raspuns .... |
|
|
|
parca am incotro?!?!? Ce mi s-a oferit, dintre alea am ales.Cum ramane cu excursia ZAkynthos-Atena? _________________ viata este o lupta deci.....lupta! |
|
|
| Sus |
|
 |
ditz
Data înscrierii: 16/Iun/2010 Mesaje: 4
|
Trimis: Mie Iun 16, 2010 4:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Motivul pentru care scriu pe acest forum e unul singur: astazi m-am intors din Zakynthos, o insula greseasca pe care v-o recomand ca si destinatie, dar la care am ajuns prin intermediul unei agentii de turism pe care trebuie sa o evitati - COLIBRI Travel.
Si acum povestea: cu o zi inainte de plecare am fost sunati de la agentie ca nu mai putem fi cazati la vila aleasa de noi si ca ne-au gasit alt hotel, de categorie superioara (nu ne costa nimic in plus schimbarea hotelului, ba aveam si micul dejun inclus). Cautand repede pe net noul hotel ne dam seama ca e mult mai fain decat ce alesesem noi si deci eram oarecum linistiti. Iata-ne ajunsi la hotel: foarte fain, aproape de plaja (Marlene Hotel, statiunea Kalamaki). Surpriza insa este ca agentia noastra a facut rezervarea, dar nu a platit si pentru ca hotelierul mai avusese probleme cu Colibri a refuzat sa ne cazeze pana cand nu au dovada platii. Si uite asa ne-am trezit 10 persoane, in holul unui hotel, asteptand un avion care ateriza peste trei ore si cu care veneau banii CASH, in plic, de la agentie pentru cazarea noastra. Mentionez ca toti 10 am platit calatoria la agentie cu avans in luna martie si complet in aprilie. Toate astea ca sa asteptam un turist din noua cursa ce avea sa aduca cash pentru un serviciu pe care noi il platisem de 2 luni. Am vb la telefon cu persoana de contact, cu patronul agentiei si nimic. Singura solutie era plicul salvator. Si uite asa am pierdut jumatate de zi de concediu, cu nervi, cu ingrijorare. Plicul a venit pana la urma si totul la rezolvat, dar sentimentul pe care l-am avut a fost de rusine fata de modul in care romanii stiu sa isi faca "renume" in afara, intr-atat incat e nevoie de cash ca sa mai fie credibil fata de partenerii externi. Una peste alta, un mare minus pentru agentia de turism *nu am primit nicio scuza pentru situatia creata" si multe, multe bile albe pentru insula Zakynthos si pentru patronii de la Marlene. Datorita lor am avut un concediu minunat si am reusit sa uitam de felul in care a debutat.
EVITATI COLIBRI TRAVEL AGENCY! |
|
|
| Sus |
|
 |
colibri
Data înscrierii: 24/Iun/2010 Mesaje: 1 Locație: Timisoara
|
Trimis: Joi Iun 24, 2010 2:53 pm Titlul subiectului: dreptul la replica |
|
|
|
Va multumim ca ati apelat la serviciile noastre!
Ne cerem scuze de timpul de asteptare din prima zi si va asigur ca daca se putea evita situatia, am fi optat pentru alta solutie. Conditiile de cazare la Hotel Marelen au fost diferite de celelalte locatii cu care avem contract; in sensul ca, fiind o solicitare de camere facuta in ultimul moment, plata se poate face doar cash. Un transfer bancar nu s-ar fi putut realiza in aceeasi zi. Faptul ca sediul nostru central este la Timisoara a determinat intarzierea acelui plic, in fapt transmiterea lui facandu-se cu charterul care a decolat din Banat la 3 ore distanta de Bucuresti. O alta varianta la care am fi putut apela era sa alegem unul din celelalte hoteluri pe care le avem la contract, dar cum asta ar fi insemnat modificarea statiunii, am ales ceea ce noi credem ca a fost cea mai buna varianta pentru dumneavoastra.
Cel mai important lucru pentru noi este vacanta clientilor nostri. Ne bucuram ca insula Zakynthos, a carei promovare in Romania s-a bucurat de aportul firmei Colibri, intrucat am fost printre primii tour operatori sa o lansam in piata romaneasca. Ne bucuram ca ati fost multumit de serviciile hotelului superior la care am reusit sa va cazam in ultimul moment, avand in vedere faptul ca cmplexul hotelier pe care l-ati ales dumneavoastra initial si-a oprit brusc activitatea pe tot parcursul acestui sezon.
Faptul ca vacanta dumneavoastra a fost, per ansamblu, un succes, asa cum scrieti in mesajul postat pe acest forum, este cartea noastra de vizita.
Multumim,
echipa Colibri _________________ COLIBRI TRAVEL AGENCY
Timisoara, Romania
Blaga Lucian street no 1 |
|
|
| Sus |
|
 |
ditz
|
Trimis: Mar Aug 10, 2010 5:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| ditz a scris: | Motivul pentru care scriu pe acest forum e unul singur: astazi m-am intors din Zakynthos, o insula greseasca pe care v-o recomand ca si destinatie, dar la care am ajuns prin intermediul unei agentii de turism pe care trebuie sa o evitati - COLIBRI Travel.
Si acum povestea: cu o zi inainte de plecare am fost sunati de la agentie ca nu mai putem fi cazati la vila aleasa de noi si ca ne-au gasit alt hotel, de categorie superioara (nu ne costa nimic in plus schimbarea hotelului, ba aveam si micul dejun inclus). Cautand repede pe net noul hotel ne dam seama ca e mult mai fain decat ce alesesem noi si deci eram oarecum linistiti. Iata-ne ajunsi la hotel: foarte fain, aproape de plaja (Marlene Hotel, statiunea Kalamaki). Surpriza insa este ca agentia noastra a facut rezervarea, dar nu a platit si pentru ca hotelierul mai avusese probleme cu Colibri a refuzat sa ne cazeze pana cand nu au dovada platii. Si uite asa ne-am trezit 10 persoane, in holul unui hotel, asteptand un avion care ateriza peste trei ore si cu care veneau banii CASH, in plic, de la agentie pentru cazarea noastra. Mentionez ca toti 10 am platit calatoria la agentie cu avans in luna martie si complet in aprilie. Toate astea ca sa asteptam un turist din noua cursa ce avea sa aduca cash pentru un serviciu pe care noi il platisem de 2 luni. Am vb la telefon cu persoana de contact, cu patronul agentiei si nimic. Singura solutie era plicul salvator. Si uite asa am pierdut jumatate de zi de concediu, cu nervi, cu ingrijorare. Plicul a venit pana la urma si totul la rezolvat, dar sentimentul pe care l-am avut a fost de rusine fata de modul in care romanii stiu sa isi faca "renume" in afara, intr-atat incat e nevoie de cash ca sa mai fie credibil fata de partenerii externi. Una peste alta, un mare minus pentru agentia de turism *nu am primit nicio scuza pentru situatia creata" si multe, multe bile albe pentru insula Zakynthos si pentru patronii de la Marlene. Datorita lor am avut un concediu minunat si am reusit sa uitam de felul in care a debutat.
EVITATI COLIBRI TRAVEL AGENCY! |
Nu a mai fost nimeni in insula asta? sunt curioasa ce parere v-ati facut! |
|
|
| Sus |
|
 |
ditz
|
Trimis: Mar Aug 10, 2010 5:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Pareri despre destinatia asta? Pls... |
|
|
| Sus |
|
 |
ditz
|
Trimis: Mar Aug 10, 2010 5:32 pm Titlul subiectului: Re: dreptul la replica |
|
|
|
| colibri a scris: | Va multumim ca ati apelat la serviciile noastre!
Ne cerem scuze de timpul de asteptare din prima zi si va asigur ca daca se putea evita situatia, am fi optat pentru alta solutie. Conditiile de cazare la Hotel Marelen au fost diferite de celelalte locatii cu care avem contract; in sensul ca, fiind o solicitare de camere facuta in ultimul moment, plata se poate face doar cash. Un transfer bancar nu s-ar fi putut realiza in aceeasi zi. Faptul ca sediul nostru central este la Timisoara a determinat intarzierea acelui plic, in fapt transmiterea lui facandu-se cu charterul care a decolat din Banat la 3 ore distanta de Bucuresti. O alta varianta la care am fi putut apela era sa alegem unul din celelalte hoteluri pe care le avem la contract, dar cum asta ar fi insemnat modificarea statiunii, am ales ceea ce noi credem ca a fost cea mai buna varianta pentru dumneavoastra.
Cel mai important lucru pentru noi este vacanta clientilor nostri. Ne bucuram ca insula Zakynthos, a carei promovare in Romania s-a bucurat de aportul firmei Colibri, intrucat am fost printre primii tour operatori sa o lansam in piata romaneasca. Ne bucuram ca ati fost multumit de serviciile hotelului superior la care am reusit sa va cazam in ultimul moment, avand in vedere faptul ca cmplexul hotelier pe care l-ati ales dumneavoastra initial si-a oprit brusc activitatea pe tot parcursul acestui sezon.
Faptul ca vacanta dumneavoastra a fost, per ansamblu, un succes, asa cum scrieti in mesajul postat pe acest forum, este cartea noastra de vizita.
Multumim,
echipa Colibri |
Stimate reprezentant Colibri,
Am cateva mici precizari de facut:
- ma indoiesc foarte tare ca ati aflat de problemele de la Merlis fix cu o zi inainte de plecarea noastra si chiar daca ar fi asa, pe mine- client nu ma intereseaza. Nu e obligatia mea sa ma asigur ca partenerii agentiei dvs isi onoreaza sau nu rezervarile / colaborarile etc.
- daca plata cazarii era obligatoriu sa se faca cash asta e doar o dovada a credibilitatii firmei dvs pe piata hoteliera din Zakynthos, mai precis a lipsei credibilitatii; intr-o lume a transferurilor bancare colaborarea "cash" intre doi firme din tari diferite spune foarte multe;
- de ce nu ati pus la dispozitie banii / plicul la plecarea noastra, la grupul din care faceam parte si de ce ne-ati lasat sa ajungem acolo si sa ne lovim de asemenea problema, penibila de altfel?
- sejurul nostru a fost unul foarte bun, datorita hotelierului si ospitalitatii grecesti; agentia dvs ne-a oferit un serviciu de intermedier extrem de prost (problemele cu cazare nu inseamna un mic incident, ci faptul ca nu ati onorat contractul si ne-ati pus in situatia penibila de a astepta in holul unui hotel, pe banii nostri);
- observ pe site-ul dvs ca inca aveti oferte de vacanta in diverse locuri atractive, pacat ca nu le puteti si onora;astazi am vazut la televizor ca ati reusit sa le stricati total vacanta altor romani cu pachete cumparate spre Turcia, ei nefiiind atat de "norocosi" ca noi cat sa le rezolve problemele un "plic minune".
http://stirileprotv.ro/exclusiv/travel/au-dat-1-400-de-euro-pentru-o-vacanta-in-turcia-agentia-le-a-tras-teapa.html
In continuare sfatuiesc pe oricine sa evite aceasta agentie. Nu e deloc placut sa muncesti un an intreg pentru un concediu de cateva zile si o agentie "serioasa" ca asta sa ti-l strice (in cazul cel mai bun) sau sa te fure (sunt curioasa cine si cum ii va despagubi pe turistii cu destinatia Turcia). |
|
|
| Sus |
|
 |
traveler
Data înscrierii: 16/Iun/2011 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Iun 16, 2011 8:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Recomand Argassi. E langa orasul Zakyntos. |
|
|
| Sus |
|
 |
inlume Turist expert
Data înscrierii: 01/Iun/2011 Mesaje: 98 Locație: România
|
Trimis: Mar Iun 21, 2011 9:01 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Colibri parca s-a si inchis datorita tepelor mari pe care le-au dat turistilor si acum parca sunt anchetati . Mare norc ca ati fost cazati pana la urma _________________ Impresii si oferte de vacanta hoteluri si destinatii |
|
|
| Sus |
|
 |
adriana_s Turist
Data înscrierii: 07/Sep/2011 Mesaje: 20
|
Trimis: Mie Sep 07, 2011 2:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
inlume Turist expert
Data înscrierii: 01/Iun/2011 Mesaje: 98 Locație: România
|
Trimis: Joi Sep 08, 2011 8:03 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
pantoficustil Turist expert
Data înscrierii: 12/Oct/2011 Mesaje: 73
|
Trimis: Mar Noi 01, 2011 4:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Sincera sa fiu asta este primadata cand aud de aceasta insula, pare ineresanta, am sa trec si eu ep acolo...  _________________ Posete Dama |
|
|
| Sus |
|
 |
kristyn
Data înscrierii: 12/Noi/2011 Mesaje: 4
|
Trimis: Sâm Noi 12, 2011 9:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
am fost 3 ani la rand in grecia , dar in Paralia Katerini.....oricum toata grecia e frumoasa sunt convinsa , merita vizitata _________________ Kristyn Design |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|